Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Salmon
|
Zaslal: 6. říjen 2006 22:30 Předmět: |
|
|
Zacina ma z tohoto threadu boliet hlava Tak pre zmenu- narodil som sa v den, ked mal slavnostnu intronizaciu japonsky cisar Akihito  _________________ Aboard an old pirate ship made of wet souls
we plunder and pillage from North to South poles
we only steal metal like guns, tanks and toasters
we melt it all down and we make rollercoasters! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
oomph.girl

|
Zaslal: 7. říjen 2006 16:27 Předmět: Re: Dítě! :D |
|
|
Flyer napsal: | FantasticVoyage napsal: | Má tedy narozky jako jeden můj kamarád (taky ročník '87) - to se bude dobře pamatovat!
Ťuťu ňuňu.  |
Dobrá náhoda.
Taky přihodím jednu zajímavost a to tu, že já a můj bratr jsme se narodili ve stejný den (16. prosince), ale po třech letech. (bratr je ročník 82, já 85).  |
16. prosinec???To se narodil můj brácha, ale ročník 81  _________________ I looove youuuu too thee eeeend, tell me tell me, who's the man on your side, who's your light noooow
-takhle budu vypadat, až vás uvidím  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Flyer

|
Zaslal: 7. říjen 2006 16:45 Předmět: Re: Dítě! :D |
|
|
oomph.girl napsal: | 16. prosinec???To se narodil můj brácha, ale ročník 81  |
Tak to nemá chybu.
Jinak já znám osobně ještě 2 lidi, co se v tento den narodili + 3 známé osobnosti (A.C.Clarke, Beethoven a Benny Andersson ze skupiny ABBA ) _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
oomph.girl

|
Zaslal: 7. říjen 2006 17:07 Předmět: Re: Dítě! :D |
|
|
Flyer napsal: | oomph.girl napsal: | 16. prosinec???To se narodil můj brácha, ale ročník 81  |
Tak to nemá chybu.
Jinak já znám osobně ještě 2 lidi, co se v tento den narodili + 3 známé osobnosti (A.C.Clarke, Beethoven a Benny Andersson ze skupiny ABBA ) |
ten samej den se ještě narodil jeden kámoš bráchy takže vždycky slaví dvojtě  _________________ I looove youuuu too thee eeeend, tell me tell me, who's the man on your side, who's your light noooow
|
Návrat nahoru |
|
 |
FantasticVoyage

|
Zaslal: 7. říjen 2006 19:20 Předmět: |
|
|
No, tak když už jsme u toho, tak na moje narozky ještě slaví ( a slavili ) třeba Avril Lavigne ( nemám ji ráda ), Ivana Chýlková, Ludvík XIII. a Václav II. A jedna mámina známá...  _________________
**---I am a DJ--I am what I play--I've got believers--Believing me---** |
|
Návrat nahoru |
|
 |
oomph.girl

|
Zaslal: 7. říjen 2006 19:23 Předmět: |
|
|
FantasticVoyage napsal: | No, tak když už jsme u toho, tak na moje narozky ještě slaví ( a slavili ) třeba Avril Lavigne ( nemám ji ráda ), Ivana Chýlková, Ludvík XIII. a Václav II. A jedna mámina známá...  |
jak vidím, já ani nevím, jestli na moje narozky slaví i někdo další...ale Dero z Oomph! má narozky o den později  _________________ I looove youuuu too thee eeeend, tell me tell me, who's the man on your side, who's your light noooow
|
Návrat nahoru |
|
 |
Akila
|
Zaslal: 7. říjen 2006 19:28 Předmět: |
|
|
Jee, Tome moc gratuluju Treba po tobe miminko zdedilo lahodny hudebni vkus, uvidime.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|