|
Pet Shop Boys v hloubi noci ...endless thoughts and questions...
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
warper
|
Zaslal: 1. červen 2006 22:58 Předmět: |
|
|
Tom napsal: | Na lístek musí bejt, i kdybys měl jíst seno, že jo? (Teda doufám, že si to proto nerozmyslíš s Literally ) |
Urcite ne, ted uz zalezi na bankach jak si s tim poradi, z me strany to je READY |
|
Návrat nahoru |
|
|
warper
|
Zaslal: 1. červen 2006 23:00 Předmět: Re: ... |
|
|
oomph.girl napsal: | warper napsal: | oomph.girl napsal: | Tak já jsem tu nová, tuto stránku jsem zjistila na DM stránce, někdo mě sem odkázal.
Já je poslouchám ontenzivně asi tak měsíc... Znala jsem je už hodně dlouho, ale až teď jsem přišla na to, že jsou to fakt velmi dobří hudebníci . Nakopl mě singl I'm with stupid, když jsem ho náhodně slyšela na rádiu na naši městské televizi. Hodně me zaujal, hned jsem poznala, že jsou to oni, ale nevěděla jsem, že je to jejich novej singl. Tak jsem ho sháněla, až jsem zjistila, že bude nový album...hned jsem zjišťovala, kdy asi a hned ten den jsem ho našla na netu(hooodně mě mrzí, že ho nemůžu mít pravý, prostě na to nemám peníze) a hned jsem si ho pustila... úžasný album...zaujalo mě hned na první poslech a nejvíc asi Psychological a Minimal.
Jinak ještě před novým albem jsem si sehnala nejznámější písničky, které jsem znala ještě, když je můj brácha poslouchal. Hodně je znám, ale nikdy jsem si myslela, že všechny ty známý songy jsou jejich, až jsem se divila ...jinak ze starších songů se mě nejvíc líbí Flamboyant a taky bych jednou chtěla vidět muzikál Closer to heaven a taky Křižník Potěmkin(pěknej song je Comrades), ale nikde to nemůžu sehnat...škoda!
chtěla bych je jednou vidět na vlastní oči a taky se s nimi pozdravit, ale to se mě těžko podaří...Škoda, že nemůžu jet na nějaký koncert nebo fesťák, kde budou... |
Myslim, ze neni nutne brecet, za par dni jsou tady jak na koni (11.-12.8.), tak si kup listek treba na spatky To si delam legraci, ale tech nekolik stovek za to proste stoji. Neposlouchas a neznas je tak intenzivne jako nekteri zde pritomni, takze to pro Tebe treba neni takova priorita, ale za sebe musim priznat, ze to PRIORITA je a taaaaaakhle velka
warp |
jj, já bych jela, ale nemůžu, protože mě ještě nedovolí jet tak daleko. To samý bylo s koncertem DM, taky jsem nemohla jet do Prahy. Prostě mě to nedovolí a to bych FAKT JELA. Nekecám a klidně bych dala ty prachy za ně! |
To je smutny.. rodice se boji (to jde pochopit) Pak jedine premyslet nad tim jak to skloubit dohromady, tj. dostat se na LP a pritom nezpusobit doma hromadnou zastavu srdce ))) |
|
Návrat nahoru |
|
|
Tom Site Admin
|
Zaslal: 1. červen 2006 23:33 Předmět: Re: ... |
|
|
warper napsal: | To je smutny.. rodice se boji (to jde pochopit) Pak jedine premyslet nad tim jak to skloubit dohromady, tj. dostat se na LP a pritom nezpusobit doma hromadnou zastavu srdce ))) |
Co vzit rodice s sebou? PSB uz jsou stejne napul oldies. _________________ It's time...
http://psb-atdeadofnight.net/cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
|
oomph.girl
|
Zaslal: 6. červen 2006 13:16 Předmět: Re: ... |
|
|
Tom napsal: | warper napsal: | To je smutny.. rodice se boji (to jde pochopit) Pak jedine premyslet nad tim jak to skloubit dohromady, tj. dostat se na LP a pritom nezpusobit doma hromadnou zastavu srdce ))) |
Co vzit rodice s sebou? PSB uz jsou stejne napul oldies. |
Jak říkám, to nejde!Nikdo z rodiny je neposlouchá a to je docela škoda. Všichni se doma diví, že poslouchám tak starý skupiny, ale nechápou, že 80.léta jsou snad nejtvořivější! _________________ I looove youuuu too thee eeeend, tell me tell me, who's the man on your side, who's your light noooow
-takhle budu vypadat, až vás uvidím |
|
Návrat nahoru |
|
|
warper
|
Zaslal: 6. červen 2006 16:17 Předmět: Re: ... |
|
|
Tom napsal: | warper napsal: | To je smutny.. rodice se boji (to jde pochopit) Pak jedine premyslet nad tim jak to skloubit dohromady, tj. dostat se na LP a pritom nezpusobit doma hromadnou zastavu srdce ))) |
Meli bychom sepsat petici na podporu oomph.girl za svobodne navsteny koncertu |
|
Návrat nahoru |
|
|
FantasticVoyage
|
Zaslal: 6. červen 2006 17:32 Předmět: Re: ... |
|
|
warper napsal: | Tom napsal: | warper napsal: | To je smutny.. rodice se boji (to jde pochopit) Pak jedine premyslet nad tim jak to skloubit dohromady, tj. dostat se na LP a pritom nezpusobit doma hromadnou zastavu srdce ))) |
Pod ni bych se upřímně ráda podepsala.
Já sama jsem to řešila buď tím, že jsem vytáhla mámu. (Třeba na Bowieho - okamžitě se do něj na tom koncertě zamilovala btw ) nebo si vymyslela falešný kamarády. (Takový, který naši znaj, ale ne natolik, aby se jich vyptávali )
V případě oomph.girl bych ale zkusila přecejen vytáhnout někoho z rodiny do Prahy... prostě dupat a skákat a prosit a tak... A vyhrožovat, že jestli nikdo s ní nepojede, pojede sama. No copak by snad rodiče neměli chtít pro své ratolesti to nejlepší? A je snad pro rodiče něco krásnějšího než mít spokojené a šťastné děti? _________________
**---I am a DJ--I am what I play--I've got believers--Believing me---** |
|
Návrat nahoru |
|
|
oomph.girl
|
Zaslal: 7. červen 2006 13:47 Předmět: Re: ... |
|
|
FantasticVoyage napsal: | warper napsal: | Tom napsal: | warper napsal: | To je smutny.. rodice se boji (to jde pochopit) Pak jedine premyslet nad tim jak to skloubit dohromady, tj. dostat se na LP a pritom nezpusobit doma hromadnou zastavu srdce ))) |
Pod ni bych se upřímně ráda podepsala.
Já sama jsem to řešila buď tím, že jsem vytáhla mámu. (Třeba na Bowieho - okamžitě se do něj na tom koncertě zamilovala btw ) nebo si vymyslela falešný kamarády. (Takový, který naši znaj, ale ne natolik, aby se jich vyptávali )
V případě oomph.girl bych ale zkusila přecejen vytáhnout někoho z rodiny do Prahy... prostě dupat a skákat a prosit a tak... A vyhrožovat, že jestli nikdo s ní nepojede, pojede sama. No copak by snad rodiče neměli chtít pro své ratolesti to nejlepší? A je snad pro rodiče něco krásnějšího než mít spokojené a šťastné děti? |
Jde prostě vidět, že mou rodinu neznáš! to není tak jednoduché, já jsem prosila všechny, bráchu, kterej je poslouchal.Ale nikdo není schopen se mnou jet jen kvůli prachům.Ach jo! _________________ I looove youuuu too thee eeeend, tell me tell me, who's the man on your side, who's your light noooow
|
Návrat nahoru |
|
|
Tom Site Admin
|
|
Návrat nahoru |
|
|
FantasticVoyage
|
Zaslal: 7. červen 2006 20:31 Předmět: |
|
|
Tom napsal: | Kolik peněz chybí |
Složíme se na Tebe! Tohle si přece nemůžeš nechat ujít! _________________
|
Návrat nahoru |
|
|
oomph.girl
|
Zaslal: 8. červen 2006 15:32 Předmět: |
|
|
FantasticVoyage napsal: | Tom napsal: | Kolik peněz chybí |
Složíme se na Tebe! Tohle si přece nemůžeš nechat ujít! |
ale já prachy mám, ale ti, co by se mnou jeli, tak nemají prachy. Ale já si myslím, že se vymlouvají, protože tolik peněz to není...Je to prostě smůla, až budu plnoletá, tak už mě nikde držet nebudou...to vím určitě! _________________ I looove youuuu too thee eeeend, tell me tell me, who's the man on your side, who's your light noooow
|
Návrat nahoru |
|
|
warper
|
Zaslal: 8. červen 2006 17:14 Předmět: |
|
|
oomph.girl napsal: | FantasticVoyage napsal: | Tom napsal: | Kolik peněz chybí |
ale já prachy mám, ale ti, co by se mnou jeli, tak nemají prachy. Ale já si myslím, že se vymlouvají, protože tolik peněz to není...Je to prostě smůla, až budu plnoletá, tak už mě nikde držet nebudou...to vím určitě! |
Ver, ze to bude stejne i po 18tce, taky jsem si myslel, ze az budu "dospelej", tak se hodne problemu s rodici pres noc jako mavnutim proutku "vypari". Pohadka se nekonala Stale budes jejich detatko o ktere se budou bat.
Jeste je hodne casu na vyreseni tohohle trablu a na plnoletost bych necekal |
|
Návrat nahoru |
|
|
Akila
|
Zaslal: 8. červen 2006 20:09 Předmět: |
|
|
Ahoj. Trosku jsem co se tohohle fora tyce zaspal, tak to ted zkusim dohnat.
S PSB jsem se asi poprve setkal diky klipu k Go West nekdy ve treti tride na zakladce, tehda to pro me byli panove na hodne velkych schodech ve veselym obleceni, ale samotnej song me moc nevzal. Velky zlom prisel az v roce 1995 s Paninarem. Byl jsem tehdy nemocnej a nemel co delat, tak sem cely dny sledoval Vivu, kde prave hrali Paninaro jako zhavou novinku. Tahle pisnicka me naprosto dostala, ty Chrisovy recitace v kombinaci s pocitacovyma tonama v pozadi, tomu songu jsem naprosto propadl.
V zacatcich jsem jejich pisnicky ziskaval nahravanim z radii, ale od spousty min hranejch songu jsem třeba stih jenom pulku, takze když jsem pozdeji dostal Discography, tak to byl neuveritelnej pocit slyset ty moje oblibeny songy konecne v kompletni verzi. Dalsi boom v mym pripade prisel o vanocich 97, kdy se mi poprve do ruky dostalo moje nejoblibenejsi album Alternative. No a v roce 99 prisel muj zatim nejvetsi zazitek, a to koncert v Praze, to byla jednim slovem fantasie |
|
Návrat nahoru |
|
|
oomph.girl
|
Zaslal: 9. červen 2006 12:39 Předmět: |
|
|
warper napsal: | oomph.girl napsal: | FantasticVoyage napsal: | Tom napsal: | Kolik peněz chybí |
ale já prachy mám, ale ti, co by se mnou jeli, tak nemají prachy. Ale já si myslím, že se vymlouvají, protože tolik peněz to není...Je to prostě smůla, až budu plnoletá, tak už mě nikde držet nebudou...to vím určitě! |
Ver, ze to bude stejne i po 18tce, taky jsem si myslel, ze az budu "dospelej", tak se hodne problemu s rodici pres noc jako mavnutim proutku "vypari". Pohadka se nekonala Stale budes jejich detatko o ktere se budou bat.
To je možná pravda, ale já si myslím, že tak už mě nemůžou držet! Prostě už zodpovídám sama za sebe a to znamená, že mě nic kecat nebudou. Když se o mě budou bát, tak ať jedou se mnou a hotovo. Tohle si nenechám ujít aj kdybych měla jít i přes zákaz _________________ I looove youuuu too thee eeeend, tell me tell me, who's the man on your side, who's your light noooow
|
Návrat nahoru |
|
|
FantasticVoyage
|
Zaslal: 9. červen 2006 20:13 Předmět: |
|
|
oomph.girl napsal: | warper napsal: | oomph.girl napsal: | FantasticVoyage napsal: | Tom napsal: | Kolik peněz chybí |
To je možná pravda, ale já si myslím, že tak už mě nemůžou držet! Prostě už zodpovídám sama za sebe a to znamená, že mě nic kecat nebudou. Když se o mě budou bát, tak ať jedou se mnou a hotovo. Tohle si nenechám ujít aj kdybych měla jít i přes zákaz |
To je řeč! _________________
|
Návrat nahoru |
|
|
Salmon
|
Zaslal: 9. červen 2006 21:42 Předmět: |
|
|
Technicka- sice nemam ziadne prave do toho kecat, ale moje administratorske srdce place, ked vidi tie x-nasobne citacie... Staci citovat jeden posledny prispevok alebo napisat meno: ; toto je podpasovka prehladnosti _________________ Aboard an old pirate ship made of wet souls
we plunder and pillage from North to South poles
we only steal metal like guns, tanks and toasters
we melt it all down and we make rollercoasters! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|