|
Pet Shop Boys v hloubi noci ...endless thoughts and questions...
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
warper
|
Zaslal: 10. květen 2006 22:19 Předmět: Songy od PSB jako záznamníky...? |
|
|
Ahoja
Podivny predmet, vidte? Co presne jsem mel na mysli? U nekterych songu porozuju neco jako "pametovy efekt", kdy se to co se odehravalo v dobe, kdy jsem ten song intenzivne naposlouchaval - tedy vetsinou v dobe kdy vysel nebo tesne pred (pokud neslo o neco starsiho) ulozilo kamsi do pameti a obcas to pri poslechu toho daneho songu "vypluje na povrch".
Jsou to ruzne fragmenty.. na minule lasky, rozchody (Betrayed - moc moc se mi to libi), Paninaro (95) (vyhra v radiu za hlasovani), ted si na vsechno to kolem nevzpomenu, ale vim bezpecne, ze to tak funguje. Nejak podobne, ale jen u jedne desky - Exciter Depeche Mode, mel jsem ji 8 tydnu pred vydanim, kdyz vysla, tak jsem zrovna maturoval, v tom albu je vse, je to jak zaznamnik z te doby nekolika dni ke konci skoly.
Mate nekdo nejake podobne postrehy nebo jsem ja jedinej nenormalni?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tom Site Admin
|
Zaslal: 11. květen 2006 14:30 Předmět: |
|
|
No, já to mám zas trošku jinak. Například kdysi jsem při singlu Yesterday... hodně pařil hru A-train. Takže vím, kdy zhruba jsem ji hrával. ) Nebo mám v paměti, jak jsem s Nightlife ve walkmanu jezdil metrem (do školy).  _________________ It's time...
http://psb-atdeadofnight.net/cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
warper
|
Zaslal: 11. květen 2006 18:23 Předmět: |
|
|
Tom napsal: | No, já to mám zas trošku jinak. Například kdysi jsem při singlu Yesterday... hodně pařil hru A-train. Takže vím, kdy zhruba jsem ji hrával. ) Nebo mám v paměti, jak jsem s Nightlife ve walkmanu jezdil metrem (do školy).  |
Takze je to vlastne o tom, ze kdyz neco poslouchas opravdu intenzivne, tak si zapamatujes i okolnosti za jakych jsi to tehdy poslouchal, neni tady mezi nama nejaky psycholog, aby nam to pomohl rozebrat?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Paul80
|
Zaslal: 16. květen 2006 21:32 Předmět: |
|
|
Toto se děje v mé hlavě při poslechu čehokoli.....Bohužel se občas stane,že si nechci poslechnout konkrétní výbornou hudbu jenom proto,že si nerad něco připomenu..... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|