Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
coufy
|
Zaslal: 4. leden 2009 19:03 Předmět: jak vypadá vaše psb sbírka |
|
|
Rozhodl jsem se založit téma, kde by mohl být vyobrazen prostor, který jste věnovali vaší sbírce, jde samozřejmě o dost intimní téma)) tak jsem zvědavý na počet příspěvků). |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jaro

|
Zaslal: 5. leden 2009 13:27 Předmět: |
|
|
...neviem presne,čo si mal na mysli,no asi toto: takže ja mám zbierku kompletných singlov a to aj tie čo vyšli na vynilovom formáte a tie,na cd formáte,mám kopec nejakých raritiek,množstvo neoficiálnych remixov....Momentálne zháňam všetky accapela verzie skladieb.Máš niečo,čo by ma zaujalo,coufy ????  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
coufy
|
Zaslal: 5. leden 2009 23:22 Předmět: |
|
|
urcitě nemám nic zjímavého v dobe kdy se nechá vše ztáhnout z internetu já si to kupuju jen tak pro zábavu)) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
coufy
|
Zaslal: 5. leden 2009 23:25 Předmět: |
|
|
zajímá mě pouze to jak vypadá váš psb koutek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jaro

|
Zaslal: 7. leden 2009 21:37 Předmět: |
|
|
...no,ja mám svoje vzácnosti od BOYS uložené v dvoch kufríkoch,aby sa mi ku nim nedostala dcéra ,vynily a knihu spolu s kufríkmi pekne na skrini,aby tam nedočiahla ....
...priblíž,prosím ťa,tú tvoju zbierku.Je celkom zaujímavo uložená:mám pocit,že to máš uložené podľa dátumu vydania,či nie ? A čo máš v ľavej spodnej polici ? Sú tam všetko nejaké tmavé obaly,je to z periódy Fundamental ??? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
coufy
|
Zaslal: 8. leden 2009 15:07 Předmět: |
|
|
Přesně tak)
Jinak je pravda, že posílat fotku dvou kufrů na skříni ani neni potřeba)) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jaro

|
Zaslal: 15. leden 2009 18:26 Předmět: |
|
|
...priblíž coufy,čo máš také raritné vo svojej zbierke ? Pochváľ sa !  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
coufy
|
Zaslal: 19. leden 2009 13:12 Předmět: |
|
|
nějaký proma mám, ale toď vše, nic extra raritního
....................................tady klikni a pak do discography
...........................................|
..........................................\|/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bažin
|
Zaslal: 5. únor 2009 15:13 Předmět: Coufa a jeho sbírka... |
|
|
...kluci, tak pokud se jedná o sbírku, mám jednu dost šokující zprávu. A pro Radka tím spíše.... když nám měnili okna doma, tak jsem si veškerou sbírku vinylů odložil do krabic od banánů, tedy krasbice s deskama jsem dal ještě do krabic od banánů, tyx jsem přebalil hrubou fólii dvakrát, tak jak balíte dárky, vč. přelepení veškerých spojů. TO VŠE FAKT DVAKRÁT.... prostě hermeticky uzavřeno.
A jelikož jsem stavař, tak jsem samozřrjmě drbal chlapy ohledně kvality. A poslední den když jsem přišel domů, tak jsem nenašel jednu krabici od banánů.... no ale "naštěstí" to byla "jen" kompletní vinylová sbírka 7" sedmiček. Supr co?
A o to to bylo horší, když jsem zjistil, že prej dělali "pořádek" a hodili krabici do kontejneru, kterej ten den vyváželi na skládku. Prej tam byli jen desky ? )))) Dneska se tomu směju, ale tenkrát jsem byl na prášky. Ale už si sbírku znovu dokompletotvávám....
A teď co tam byla za rarita?
7 palcovej vinyl Always on my mind s tiskovou chybou, kde jako B-singl byl nahranej I get excited, ale label měl Paul McCartney ... už nevím co. No slušný, ne? to chce smolaře roku, nebo debila? _________________ Filip Bahner |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bažin
|
Zaslal: 5. únor 2009 15:14 Předmět: To Coufy |
|
|
Jo a nepřebíjej mě v kupování singlů )) jak mám pak něco kupovat!? _________________ Filip Bahner |
|
Návrat nahoru |
|
 |
coufy
|
Zaslal: 5. únor 2009 17:44 Předmět: |
|
|
a kde je ta skládka kam to vyvezli) vemu si loketní rukavice a vyrazim) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bažin
|
Zaslal: 6. únor 2009 10:35 Předmět: ...skládka |
|
|
Ahoj, no nemysli si, že jsem to nezjišťoval, ale jelikož odvoz proběhl ten den cca ve 12 hodin, a já to zjistil v šest večer, když jsem přišel domů, tak ..... smůla v Ostravě je jedna centrální skládka, a víš asi kolik aut stavebních firem tam jezdí... jo taky mě napadlo, že bych se moh aspoň kouknout co tm vlastně bylo, ale bylo by to asi marný.... A těch hurvínků, co tam bylo..... Filip _________________ Filip Bahner |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bažin
|
Zaslal: 6. únor 2009 10:36 Předmět: |
|
|
Jo hele pamatuješ si ještě na mě? Ty jsi z Opavy že? _________________ Filip Bahner |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|