Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
fulin
|
Zaslal: 12. červen 2006 23:12 Předmět: Alternativa PSB |
|
|
Co posloucháte když to nejsou zrovna PET SHOP BOYS?
Já to mám rozdělený do dvou skupin.Takový ty skupiny s kterýma jsem vyrůstal a nedám na ně dopustit.
ERASURE
DEPECHE MODE
NEW ORDER (jsou asi z nich nej)
A potom ty co se přidali v 90 letech
CHEMICAL BROTHERS
BASEMENT JAXX
FATBOY SLIM
UNDERWORLD
PAUL VAN DYK
PAUL OAKENFOLD (ted vydal pecku lively mind)
TIESTO
TIMO MAAS _________________ ful |
|
Návrat nahoru |
|
|
Salmon
|
Zaslal: 13. červen 2006 10:30 Předmět: |
|
|
Heh, z niecoho co sa da povazovat za alternativy PSB castejsie pocuvam snad len DM a NO Resp. aspon si myslim, ze napriklad Bucketheada za alternativu PSB moc povazovat nemozem _________________ Aboard an old pirate ship made of wet souls
we plunder and pillage from North to South poles
we only steal metal like guns, tanks and toasters
we melt it all down and we make rollercoasters! |
|
Návrat nahoru |
|
|
martin
|
Zaslal: 5. červenec 2008 9:24 Předmět: |
|
|
Jako alternativa se nabízí Erasure. Ale zároveň se děsím srovnávat Erasure a PSB. Na další místa bych dal "černé" skupiny Depeche Mode a Oceán. _________________ Nejlepší zpěvačka je Sylvia Mason-James. |
|
Návrat nahoru |
|
|
jaro
|
Zaslal: 2. září 2008 22:17 Předmět: |
|
|
...moji oblúbený sú New Order, Omd a The Shamen. - Vždy tam nájdem niečo,čo mi pripomína Neila a Chrisa |
|
Návrat nahoru |
|
|
minoma
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Kelly
|
Zaslal: 10. prosinec 2008 23:53 Předmět: |
|
|
Budete si muset myslet že nejsem normální ale já poslouchám jen Pet Shop Boys. |
|
Návrat nahoru |
|
|
coufy
|
Zaslal: 3. leden 2009 6:53 Předmět: |
|
|
já natom jsem asi tak, PSB na 1. místě) vpodstatě originální cd, dvd a vinyly kupuju pouze od PSB, je to jistota dobré koupě))
pak to jsou 80. léta a s tím souvisí hlavně DM a Madonna (pro mě velký okamžik spolupráce PSB a Madonny na "Sorry")
V současné době v tom mám přimíchanou hlavně taneční hudbu kupodivu ve stylu D'n'B, Jungle, Break Beat a občas si ktomu šlehnu Čajkovskýho nebo Štrause (např. Alpine Symphony:)) |
|
Návrat nahoru |
|
|
martin
|
Zaslal: 18. leden 2009 18:06 Předmět: |
|
|
Přiznám se, že mne poslední dobou zase dostává britská dvojka - KLF! Jejich "What time is love?" nebo "Lost train trancentral", to je tedy síla. I po těch letech. _________________ Nejlepší zpěvačka je Sylvia Mason-James. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Bažin
|
Zaslal: 5. únor 2009 15:46 Předmět: co poslouchám... |
|
|
..připadám si jako trotl, ale kdysi jsem poslouchal taky z 90 procent PSB a k tomu jean Michel Jarre (starej- do r. cca 1992-4), a víte o kolik jsem se ochudil? PSB jsou supr, sice kupuju originály od nich všechny, a mám je na poličce, tedy měl, protože jsem zjistil, že přece jen je to už asi nostalgie a setrvačnost kupování všeho co na nosičích je, a při tom si to pustím jen 3x za rok. A kolik hudby lo do zapadlejších koutků poliček, a to je škoda.
Ulitávám tď docela na Blues od Erica Claptona či B.B. Kinga, nebo a to s PSB možná souvisí je Electric Light of Orchestra- takový Twighlight je právě elektronika ala Jean michel Jarre šmrcnutej veškerou kombinací NO, PSB a Erasure dohromady, a s obrovským nábojem. Takovouhle pecku jsem od Pet Shop Boys neslyšel... možná mega hit It´s a Sin nebo v remixu Shameless
Podobnej náboj má od Pet Shop Boys - ....z Alternative...... CD 2..... z muzikálu... kurňa jak se to jmenuje.... juknu na net..."What Keeps Mankind Alive?"
Ale možná jsem blázen....Bažin _________________ Filip Bahner |
|
Návrat nahoru |
|
|
Michaela
|
Zaslal: 21. březen 2010 17:24 Předmět: |
|
|
Ak nepočúvam PSB, tak je to hlavne Elton John alebo Anna Nalick, Američanka s nádherným hlasom. Páčia sa mi aj niektoré piesne od Electronic, New Order, Dusty Springfield - ale to zas len súvisí s PSB .
Naposledy upravil Michaela dne 3. duben 2010 16:35, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
|
martin
|
Zaslal: 25. březen 2010 21:17 Předmět: |
|
|
Dá se někde sehnat "něco" o skupině ERROR 404? Funguje ta skupina ještě vůbec? Myslím, že tam byl Radek Vašíček a ještě někdo. Předem díky za info. _________________ Nejlepší zpěvačka je Sylvia Mason-James. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Kittyflip
|
Zaslal: 27. březen 2010 2:52 Předmět: a další nadšenci |
|
|
Ahoj,
rád bych se dále dozvěděl co PSB fans vlastně poslouchají za hudbu.
zatim je to tu inteligentní electro pop, britpop, trance a taky současná hudba.
v textech převládají spíše úplně ne moc vydařené "love" story, to zatím koukám spojuje PSB s ostatními kapelami co zde zatím zmiňujete.
we are still PSB _________________ How much do you need?! |
|
Návrat nahoru |
|
|
martin
|
Zaslal: 29. březen 2010 21:39 Předmět: |
|
|
Tak já teď poslouchám hlavně singl "It doesn´t mean anything" od Alicia Keys. Nádhernej song. Jinak si občas pustím Linkin Park, U2 nebo Pink Floyd z těch rockovějších. Ještě bych dodal Blink 182 a od nich spíše song "I miss you" a Queen s basovou linkou u "Under pressure". Ono je to u mne spíše o jednotlivých písničkách, nežli o albech. Z taneční hudby se zase spíše vracím zpět k Underworld a třeba Chemical Brothers. Takovou Lady Gaga zrovna moc nemusím. Možná nějaké skladby od Jay-Z. Ale nějaké album jsem si nekoupil, ani nepamatuju. _________________ Nejlepší zpěvačka je Sylvia Mason-James. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Becky
|
Zaslal: 30. březen 2010 14:28 Předmět: |
|
|
Ja teda predovsetkym pocuvam PSB, potom uz skoro nic ine, mozno chyba, ale co uz... ale tak z tych ostatnych: R.E.M, Moby, trochu Depeche Mode, zo sucasnych najma One Republic a moj novy objav Florence and The Machine, a potom uz len obcas ked sa mi zapaci nieco v radiu. Ale naozaj okrem PSB nepocuvam takmer nic... takze si
moje okolie ma na mna pomerne zaujimavy nazor.... _________________ I want a dog |
|
Návrat nahoru |
|
|
martin
|
Zaslal: 24. září 2011 17:47 Předmět: |
|
|
15.11. jdu v Praze na koncert Erasure. Kdo se tam chystá další? _________________ Nejlepší zpěvačka je Sylvia Mason-James. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|