Obsah fóra Pet Shop Boys v hloubi noci Pet Shop Boys v hloubi noci
...endless thoughts and questions...
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   RegistraceRegistrace
 stránky Pet Shop Boys v hloubi nociWeb   spřízněný internetový hudební obchodShop   ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

koncert wooow...
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Pet Shop Boys v hloubi noci -> Praha / Blava 2009
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Dimo



Založen: 11.9.2009
Příspěvky: 39

PříspěvekZaslal: 14. prosinec 2009 18:18    Předmět: Citovat

Czecha napsal:
V porovnani s lezernosti tohoto publika to u nas nebylo vubec spatne.

http://www.youtube.com/watch?v=g4lIx0xpXLg


To jo, ale zase doporučuju tohle video z Chile, lidi tam bouří dost slušně: http://www.youtube.com/watch?v=z9l12lJoz4Y
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Czecha



Založen: 27.5.2009
Příspěvky: 144
Bydliště: Nizozemi

PříspěvekZaslal: 14. prosinec 2009 21:10    Předmět: Citovat

No a to hafo fotaku co je tam videt.Docela blby koukat na fanosuky s tolika fotakami nad hlavou.
Se nediv, ze tam meli takovou atmosferu, kdyz PSB melo takovou propagaci;

http://www.youtube.com/watch?v=z6R6JQcLiHU&feature=channel
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Czecha



Založen: 27.5.2009
Příspěvky: 144
Bydliště: Nizozemi

PříspěvekZaslal: 15. prosinec 2009 12:00    Předmět: Citovat

Jeden muj znamej napsal stiznost do Tesla Areny na tu ukrutnou zimu a dostalo se mu tehle odpovedi.

Cituji;

---
Mrzí mne, že na základě této skutečnosti hodláte zanevřít na TESLA ARENU, nicméně rozhodnutí pořadatele hala nemůže ovlivnit. I když topení bylo doporučeno, pořadatel tuto variantu nezvolil. Během konání kulturní akce je TESLA ARENA v podnájmu a proto si nemůžeme dovolit činit jakékoliv zásahy bez nařízení pořadatele. Prosím, obraťte se tedy s vysvětlením na něj.
---
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ivan Laššan



Založen: 12.8.2006
Příspěvky: 56

PříspěvekZaslal: 15. prosinec 2009 22:52    Předmět: Citovat

No možná si pořadatelé řekli, že když v Tesle vystoupí PSB, tak tam bude zatraceně teplo Laughing Ne ale vážně, nevím co máte, mě teda rozhodně zima nebyla. asi jste moc zhýčkaní, je jasné že v aréně nemůže být taková teplota jako doma v obýváku, nebo jsem byl možná tak zaujatý koncertem, že nějaká zima byla to poslední co bych vnímal.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Czecha



Založen: 27.5.2009
Příspěvky: 144
Bydliště: Nizozemi

PříspěvekZaslal: 16. prosinec 2009 16:35    Předmět: Citovat

Tak jsem si jako predvanocni zakusek dala do tretice koncert v Antwerpach.

Ackoliv jsem do posledniho dne vahala jestli nemam radeji setrit penize na zimni dovolenou, touha po podpisu a muj vnitrni hlas zvitezily nad rozumem.

Zacalo to tak,ze jsem se cestou do Antwerp , mam to nejakych 100 km, stavovala pro vstupenku , kterou jsem koupila pres net za ? 20,- od nejakych lidi, kteri ji vyhrali v soutezi v radiu.Meli jich celkem 4, ale potrebovali jen jednu.

Prestoze cestou byly neuveritelne zacpy, diky me klickovane jsem dojela na misto s hodinovym predstihem a sla hned obhlidnout situaci.
Obihala jsem celou halu, abych vedela, kde co a jak.No,nebyl to zrovna malej stadion.Jedinna mozna cesta kudy budou prijizdet, byl vjezd pres vjezd parkoviste vsech ostatnich aut.

Kousek opodal, pred jednim zadnim vchodem stal ten jejich Multi Van, jak Coufy zminoval, ktery vozi ty jejich tanecniky.Ti tam uz nebyli,ale byl tam ridic, tak jsem se s nim dala do reci.Jmenuje se Mario a je z Berlina.Byl to jejich posledni vecer, kdy je vozi a pry uz to taky staci.Najezdil s nima pres 6000 km.Coz se, pro me dalkarku, nezda tak hrozny.To je 3x Praha a zpet.Zadne konkretni informace mi nechtel dat, jako jestli pujdou tudy nebo tamtudy,ale chapu a ja uz jsem to stejne vedela.Taky rikal, ze Neil je strasne prijemnej a fajn chlap.To uz jsme pak oba dva videli prijizdet jejich Mercedes a on je musel navest kudy maji jet ke vchodu.Byl to fakt peknej kus a i kdyz jsem za nima hned sprintovala, tak jsem je nedohonila a PSB rychle vystoupili a zasli.Pozdeji jsem vsak objevila zkratku, abych tu halu nemusela celou obihat.

Hala byla plna,ale byla o polovinu mensi nez v Praze.Clovek si mohl vybrat jestli chce sedet nebo stat.Nevedela jsem co delat.V Amsterdamu jsem stala,ale primo Neilovi pred nosem,coz jsem tady uz nestihala a v Praze jsem sedela.Kdyz jsem tam tak 5 minut stala, tak jsem si rekla "ne, nechci se na nej divat ze spoda" a sla jsem si sednout na stejnou stranu jako v Praze,ale o neco dale, tak ze jsem byla primo vedle podia a mela vyhled na cele publikum.Pritom jsem mela i vyhled na deni v zakulisi a tak jsem se rozhodla jim tam trosku vlezt.



Jak jsem zacala fotit, tak si me vsimli a trosku me vyprovodili. Smile

Koncert byl samozrejme skvelej, ale divam se na nej kazdy den ne netu, tak uz se ztraci ta realita.Proto jsem se soutredila na jine veci a uzivala si ho po svem.Je fakt zajimave, jak dostane koncert jine dimenze, kdyz ho pozorujes z jinych mist.Neil mi hned na zacatku koncertu zamaval,fakt jsem sedela nejvice ze vsech stranou, tak jsem mu zamavala taky.Tezko rict jestli si me pamatoval od toho auta.Jeste jsem se otacela jestli zamnou nikdo nesedi,jestli to bylo fakt na me.Pak maval jeste jednou, jakoby nenapadne,ale to jsem si vsimla,ze je podemnou ten ridic Mario.
Skoda, ze muj fotak zrovna stavkoval, mizera jedna.




Zdalo se mi ,ze i Chris tancoval nejak jinak nez obvykle, skoda,ze se mi to nepodarilo zachytit.Delal takove prapodivne rozkrocky, ale dost mozna ,ze je to videt jen ze strany, nebo si ze me delal prdel, protoze jsem ho tam predtim dost provokovala.Nevim, proc se u toho tancovani tvari porad tak znudene.Ty dvojcata jsou fakt skvele a fakt tomu Neilovi dost pomahaji, to myslim i psychicky, protoze maji v sobe ten "Power", ktery Chris vubec nema.




Publikum bylo stejne ochable, jako v Praze a dost i vice.Jen vepredu mala skupinka nadsencu a na sezeni to byli misty opravdu generacne dedeckove a babicky.Jsem si tak rikala,ze kdyz to takhle Neil vidi, tak si teprve uvedomi svuj vlastni vek, i kdyz je dusi dite.Ale i tihle starouskove si pritakavili do taktu a uzivali si je.

V hale bylo teplo,ale tentokrat jsem se poradne oblekla, protoze mrzlo a udelala jsem dobre.
Po koncerte jsem si koupila colu a letela na ne cekat.Cekala jsem dobrou hodinku,ale nastesti se nedalo zajet do haly, tak jsem vsechno deni kolem nakladani mohla pozorovat v primem prenosu.Jo a cekala jsem tam na ne jedna jedinna samotinka.



Jak jsem tam tak stepovala, tak jsem se zase dala do reci s ridicem Neila a Chrise.Ale to vlastne az po tom co odjeli tanecnici.Ti byli driv a meli na hlavach usanky.Na te cernosce bylo evidentne videt,ze uz toho turne ma plne kecky.

Bavili jsme se o Praze,ze pry koncert v Praze zacinal extremne brzy.Stezovala jsem si ,ze nezastavili na podpisy,rikal,ze pry nas tam bylo strasne moc.On ,ze je z Hamburku,coz mi bylo jasny a ze s nima jezdi od Zahrebu.A ze PSB jako hudba se mu vubec nelibi.

V aute meli Neil a Chris tentokrat uklizeno, jen 2 flasticky s vodou.
Napred tedy vysel Chris, obklopen bodyguardy.Meli to docela dobre promyslene, protoze si byli skoro vsichni podobni i stejne velikosti.Docela orisek ho mezi nema rozpoznat, kdyz nema bryle.Bohuzel mel smulu,poznala jsem ho prdolu maleho.Kdyz si to uvedomil, to byl 2 kroky odeme, tak si na hlavu narazil kapuci, tak ze mu nebylo videt ani na oci.To me docela vytocilo, tak mu tak s vytkou v hlase rikam "Pleas Chris", jako kdyz matka kárá dite, jako na co si to tu hraje, tak tedy poslusne prihopkal dal mi dva podpisy a sel si sednout do auta. No proste "velky maly dite".

Po dalsich nekonecnych minutach cekani konecne vysel Neil.Celou tu dobu, co jsem tam hopsala, abych nezmrzla, jsem si pripravovala co mu reknu, jak je skvelej, jak jsem na nej cekala v Praze, jak mu za vsechny fanousky podekuji, ze ho mame radi a jestli je unavenej a podobne kravoviny.Clovek se boji, jakou bude mit naladu, jestli bude vstricnej atd.Neil me vsak velice prekvapil hlavne , jak vypadal sveze,prijemne se usmival, byl ochotnej, ze mi to az vyrazilo dech.Dal mi take dva podpisy a vsiml si ,ze mam jeste dalsi fotky a tak vehementne o ne mel zajem,ze jsem mu jednu dala.Tak jsem v kapse jeste nahmatala 2 haslerky a rekla,ze to je dobry na hlas, tak si je taky s radosti vzal.Pak jsem si na nej i sahla (mel hódne neprijemny materila kabatu ,ale asi prava vlna, tak proto) vzajemne jsme si poprali "Merry Christmas"a stastnou cestu.Navic jsem se uzasem nezmohla.Pritom Neil by se evidentne vybavoval,asi protoze jsem tam byla jedinna.Take jsem cekala jestli se on na neco nezepta.Fotoaparatem jsem ho nechtela otravovat.

Jenomze to jeste netusil a ani ja ne, ze ostatni fanousci na nej cekaji za rohem.Vybrali si na to takove zuzene misto, kudy museli projizdet a tam si ho zastavili.

Tot' moje uzasne setkani s PSB.Tentokrat jsem si rekla "holka musis, musis ten podpis ziskat" ... a mam je hned 2x.
Urcite si dokazete predstavit v jakem opojeni jsem jela domu.
Jen jsem fakt mohla ze sebe vymacknout vice,ale to bych se uz asi slozila.Jeho elagance a pohled do oci z par centimetru vas tak opoji,ze v tu chvili zapomenete na realitu a mate jen chut rict "Neil, why do you gay ?"


Naposledy upravil Czecha dne 17. prosinec 2009 0:14, celkově upraveno 1 krát.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Czecha



Založen: 27.5.2009
Příspěvky: 144
Bydliště: Nizozemi

PříspěvekZaslal: 16. prosinec 2009 23:17    Předmět: Citovat

A tahle fotka se mi do clanku nevesla.



Doufam,ze nejsem trapna, kdyz tady pisi takhle svoje zazitky.
Nezlobte se ,ale kde to mam pak ventilovat, kdyz ne na foru o PSB?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
coufy



Založen: 14.2.2007
Příspěvky: 120

PříspěvekZaslal: 17. prosinec 2009 0:05    Předmět: Citovat

to je uplne vporadku) hezky se to cte
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Czecha



Založen: 27.5.2009
Příspěvky: 144
Bydliště: Nizozemi

PříspěvekZaslal: 17. prosinec 2009 0:38    Předmět: Citovat

Diky Coufy, jo a s tim perem, prestoze jsem v ruce drzela svoje tak Neil , asi po zkusenosti s tebou, vytahnul radeji sve vlastni.Chris samozrejme zadne nemel a musel vzit zavdek tim mym.

To je strasna veta.Prosim, jedna se o pero psaci.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
neilatron



Založen: 8.12.2009
Příspěvky: 19

PříspěvekZaslal: 17. prosinec 2009 12:47    Předmět: Citovat

diky bohu,ze se Czecha nezmohla Laughing -rict Neilovi,skoda,ze je gay?????
to je stejne,jako kdyby on ti rekl "skoda,ze nejsi lesba"
No mohla sis privest sebou pritele nebo manzela/tedy pokud je moc pekny, hubeny a max. 30 - pak by te snad nechal se na ne divat Laughing
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
coufy



Založen: 14.2.2007
Příspěvky: 120

PříspěvekZaslal: 17. prosinec 2009 19:57    Předmět: Citovat

Czecha napsal:
Diky Coufy, jo a s tim perem, prestoze jsem v ruce drzela svoje tak Neil , asi po zkusenosti s tebou, vytahnul radeji sve vlastni.Chris samozrejme zadne nemel a musel vzit zavdek tim mym.

To je strasna veta.Prosim, jedna se o pero psaci.


))))))) samozrejme chapu ze jak videji nekoho s perem v ruce tak jsou jiz obezretnejsi... kdyz si to zrekapituluji tak bracha udelal Chrisovi na jeho noblesni mikine poradnej flek centropenem uz pri nightlife tour
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Dimo



Založen: 11.9.2009
Příspěvky: 39

PříspěvekZaslal: 17. prosinec 2009 21:07    Předmět: Citovat

To Czecha: Díky za krásný report a povídání, určitě to musel být super zážitek. Co jsi teda přesně Neilovi řekla a co ti řekl on? Děkovalas mu i za Prahu? Řekl k tomu něco?

Jinak Neil je absolutní elegán, má charisma jak vrata, velmi sympatický člověk.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Czecha



Založen: 27.5.2009
Příspěvky: 144
Bydliště: Nizozemi

PříspěvekZaslal: 17. prosinec 2009 22:57    Předmět: Citovat

neilatron napsal:

No mohla sis privest sebou pritele nebo manzela/tedy pokud je moc pekny, hubeny a max. 30 - pak by te snad nechal se na ne divat Laughing


Jak ty tohle vis? Mas snad nejake informace?Nechces se nam pochlubit?

Hele, clovek nikdy nevi a clovek se i meni.Nahodou nez poznal ,ze je gay, tak chodil taky s holkama.
Co si pak ma clovek myslet, kdyz vypadne z neho tohle.

Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Czecha



Založen: 27.5.2009
Příspěvky: 144
Bydliště: Nizozemi

PříspěvekZaslal: 17. prosinec 2009 23:03    Předmět: Citovat

Add Coufy:
Teda Coufy, co to mate za pera.Ty vase pera jsou snad jeste vetsi fanousci nez vy, kdyz z PSB na potkani hnedka ... Embarassed
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Czecha



Založen: 27.5.2009
Příspěvky: 144
Bydliště: Nizozemi

PříspěvekZaslal: 17. prosinec 2009 23:17    Předmět: Citovat

Dimo napsal:
To Czecha: Díky za krásný report a povídání, určitě to musel být super zážitek. Co jsi teda přesně Neilovi řekla a co ti řekl on? Děkovalas mu i za Prahu? Řekl k tomu něco?

Jinak Neil je absolutní elegán, má charisma jak vrata, velmi sympatický člověk.


Diky Dimo za pozitivni reakci a jsem rada,ze s semnou sdilis stejne dojmy.
Vzdyt to tam pisi co jsem mu rekla,ze jsem mu jen poprala Vesele vanoce ,om me taky a stastnou cestu, krome teho kolem tech fotek a bonbonu.
Jeho charisma me uplne odzbrojilo.To se ani neda popsat,co to bylo.To nikde na zadnym videu nebo rozhovoru s nim neni videt.Naopak, byva sebevedomej a kolikrat se mi jevi az arogantni a to on o sobe taky tvrdi,ze je naladovy a arogantni.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Czecha



Založen: 27.5.2009
Příspěvky: 144
Bydliště: Nizozemi

PříspěvekZaslal: 18. prosinec 2009 1:58    Předmět: Citovat

Vzhledem k tomu, ze jsem za vstupenku zaplatila o 23,- euro mene, tak to tolik nezatizilo moji financni situaci a na hory se presto zitra vydavam.
Proto chci touto cestou vsem mym priznivcum i nepriznivcum poprat hezke svatky atd.




http://www.youtube.com/watch?v=r1V6tN6qNi0&feature=related
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Pet Shop Boys v hloubi noci -> Praha / Blava 2009 Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Strana 2 z 4

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.



Powered by php B.B. © 2001, 2005 php B.B. Group
Český překlad php B.B. Czech - www.phpbbcz.com

NAVRCHOLU.cz