Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Becky
|
Zaslal: 5. červenec 2010 19:41 Předmět: Malý pokus o oživenie :) |
|
|
Dlho sa nám tu nič poriadne nedeje a ja som dostala chuť na hlboké psychologické debaty. Takýchto tém je tu asi neúrekom, ale predsa. Napíšte nejaké zážitky spájajúce sa s PSB, pocity z vystúpení, jednotlivých pesničiek, textov či vtipné príhody etc. Alebo len jednoducho to, čo pre vás títo dvaja páni a ich hudba znamenajú.  _________________ I want a dog  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Becky
|
Zaslal: 6. červenec 2010 17:25 Předmět: |
|
|
nepretrhnite sa....  _________________ I want a dog  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jaro

|
Zaslal: 6. červenec 2010 18:11 Předmět: |
|
|
...Becky,pomaličky ďalej zájdeš  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Becky
|
Zaslal: 6. červenec 2010 18:42 Předmět: |
|
|
Ďakujem za tvoju nenormálnu podporu! Môžem sa ja snažiť...  _________________ I want a dog  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
martin
|
Zaslal: 7. červenec 2010 21:41 Předmět: |
|
|
Čistě ze zvědavosti by mne zajímalo, jakou mají Neil a Chris nastavenou domovskou stránku na netu. Když zapnou internet, jaká stránka se jim zobrazí jako první? Nějaký vyhledávač typu Yahoo nebo Google? Co myslíte? _________________ Nejlepší zpěvačka je Sylvia Mason-James. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
defox
|
Zaslal: 15. červenec 2010 9:19 Předmět: |
|
|
Ahoj, asi takto: v zivote me ovlivnili Beatles, Pet Shop Boys a Mylene Farmer. Ty posloucham, k nim mam citove blizko. Ale jen u Pet Shop Boys bych se prerazil, kdybych z vedlejsiho pokoje slysel, ze jsou v televizi, treba nejaky rozhovor.
Taky me mrzi, ze tyto stranky nejsou vubec aktualizovane, naposledy brezen 2009??!! Kdyz jsem delal prvni ceske stranky stranky o Mylene Farmer, snazil jsem se tam davat v dobe, kdy se az tak moc nic nedelo, alespon nejake informace (treba, ze vysel nejaky clanek apod.). Nevim, co se deje, kazdopadne je to tady mrtvy  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Becky
|
Zaslal: 15. červenec 2010 10:39 Předmět: ... |
|
|
To ano, mna to mrzi tiez, ved urcite by sa nieco naslo-balet, spolupraca so S.E Bextor,Glad all over v Blackpoole etc. Posledne mesiace sa radsej spolieham na zahranicne fora, twitter a pod. Naozaj to vyzera, ze sem uz takmer nikto nechodi...  _________________ I want a dog  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
martin
|
Zaslal: 14. srpen 2011 12:46 Předmět: |
|
|
Jestlipak Neil a Chris věděli o včerejším pochodu Prague Pride? Nepředpokládám, že by Neil nebo Chris byli včera v Praze. Jenom, jestli o tom věděli. _________________ Nejlepší zpěvačka je Sylvia Mason-James. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jaro

|
Zaslal: 24. srpen 2011 10:50 Předmět: |
|
|
...neilov domček na predaj : http://www.youtube.com/watch?v=zVF5nFUDT8E
 _________________ I know enough's enough
and you're leaving
You've had enough time to decide
on your freedom
but I can still find some hope
to believe in love |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tom Site Admin
|
Zaslal: 4. září 2011 17:48 Předmět: |
|
|
defox napsal: | Taky me mrzi, ze tyto stranky nejsou vubec aktualizovane, naposledy brezen 2009??!! Kdyz jsem delal prvni ceske stranky stranky o Mylene Farmer, snazil jsem se tam davat v dobe, kdy se az tak moc nic nedelo, alespon nejake informace (treba, ze vysel nejaky clanek apod.). Nevim, co se deje, kazdopadne je to tady mrtvy  |
Snažení (mému) už je konec.
http://www.psb-atdeadofnight.net/forum/viewtopic.php?t=512  _________________ It's time...
http://psb-atdeadofnight.net/cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jaro

|
Zaslal: 4. září 2011 18:57 Předmět: |
|
|
Tom napsal: | defox napsal: | Taky me mrzi, ze tyto stranky nejsou vubec aktualizovane, naposledy brezen 2009??!! Kdyz jsem delal prvni ceske stranky stranky o Mylene Farmer, snazil jsem se tam davat v dobe, kdy se az tak moc nic nedelo, alespon nejake informace (treba, ze vysel nejaky clanek apod.). Nevim, co se deje, kazdopadne je to tady mrtvy  |
Snažení (mému) už je konec.
http://www.psb-atdeadofnight.net/forum/viewtopic.php?t=512  |
...čo to znamená ? _________________ I know enough's enough
and you're leaving
You've had enough time to decide
on your freedom
but I can still find some hope
to believe in love |
|
Návrat nahoru |
|
 |