|
Pet Shop Boys v hloubi noci ...endless thoughts and questions...
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
oomph.girl
|
Zaslal: 29. červen 2007 20:45 Předmět: Pokec o vsem, co vas napadne |
|
|
Hehe, po dlouhe dobe jsem si vzpomnela na nick a heslo omlouvam se, jestli me nekdo shanel(i kdyz sama vim, ze tezko ), tak me mel napsat na icq(a znate ho vubec? )
Jinak, jak se dari zatim??? _________________ I looove youuuu too thee eeeend, tell me tell me, who's the man on your side, who's your light noooow
-takhle budu vypadat, až vás uvidím |
|
Návrat nahoru |
|
|
jaro
|
Zaslal: 31. červenec 2007 10:19 Předmět: |
|
|
Pokec o vsem, co vas napadne
...tak teda: podľa toho,čo som si všimol na iných fórach,po PSB je stále celkom dobrý záujem,hlavne čo sa týka sťahovania hudby.Toto zistenie ma celkom teší,lebo som mal pociť,že len my tu počúvame Boys Čo vy na to ? |
|
Návrat nahoru |
|
|
oomph.girl
|
Zaslal: 10. leden 2008 16:26 Předmět: |
|
|
TAK KONECNE jsem se sem dostala. Maturita prede mnou a ja mam konecne chvili casu Je to bida no, kdyz uz ted jsem zaprahnuta jak debil kvuli mature... Clovek, co si z toho nic nedela, tak ma casu habadej, ale ja bohuzel ne
A jak se vam vlastne vsem dari???Mame tady nejake novinky? _________________ I looove youuuu too thee eeeend, tell me tell me, who's the man on your side, who's your light noooow
-takhle budu vypadat, až vás uvidím |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|