Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
martin
|
Zaslal: 5. červenec 2013 8:23 Předmět: |
|
|
To nezní moc dobře, že bylo VÍCE LIDÍ než minule a zároveň to bylo POLOPRÁZDNÝ ta aréna. Souhlas, Fugitive i Vocal byly super, I´m not scared zajímavý začátek písničky a super byla píseň Rent. _________________ Nejlepší zpěvačka je Sylvia Mason-James. |
|
Návrat nahoru |
|
|
mony
|
Zaslal: 5. červenec 2013 11:33 Předmět: |
|
|
Tom napsal: | "Thanks to all the Czech (and a few Italian and British) fans who sang an early "Happy Birthday" to me outside the Arena yesterday. Very much enjoyed our first visit to beautiful Karlovy Vary. Děkuji! Neil x"
- Ví o tom někdo něco? To bylo před koncertem, nebo po něm? Potkal se s nimi po koncertě někdo? Bylo nějaké focení? Já byl (po něm) jako obvykle ve špatný čas na špatném místě. Aspoň jsem se potkal s TheGardnerem. |
no to neres, prostes ses takovy typicky smolar,co se setkani s psb tyce
Tak my mysleli,ze jsi nakonec ani nedorazil, a kde ze si byl?? |
|
Návrat nahoru |
|
|
mony
|
Zaslal: 5. červenec 2013 11:39 Předmět: |
|
|
dkboy napsal: | Ahoj všem fandům!
Včerejší koncert byl super! Sice jsem ke konci už toho moc neslyšel, odpo jsem byl s dětma v bazénu a asi jsem měl ještě vodu v uších a electric sound mi to nějak rozvibroval. Nebo to to kluci opravdu tak napálili, že málem odepsali reproduktory...
Do haly jsem se dostal, světe div se, už kolem 20:30. Jestli si dobře vzpomínáte, při posledním koncertě v Praze nás nechali pěkně vymrznout před Tmobile arénou. Při vstupu na plochu jsem se setkal face to face s Mony a jali jsme se zaujmout místo před pódiem. Při obhlížení fanoušků jsme se seznámili i s Lukášem. Takže naše zdejši nicki už dostávají i tváře. Hodina a půl čekání docela rychle utekla díky Mony a jejím zajímavým informacím a když už bylo lehce po 22 hodině, začali jsme vyvolávat a vytleskávat PSB. Jak koncert vypadal, tak to můžete vidět na videu od Mr.Scully - děkuji, už ho tahám do kompu Mony také dostala info, že PSB budou odjíždět kolem půlnoci z místa, kde stály stagetrucky a bus pro účinkující. Po koncertě jsme se vydali tímto směrem. S Mony jsme se předem dohodli, že by bylo fajn dát klukům typický dárek z KV - láhev Becherovky. Koupil jsem dvě, jednu pro Niela a druhou pro Chrise. Po zmatkách s přeparkováním auta, které je mělo odvést do hotelu, se moje cesta ke klukům uzavřela hradbou ostatních fanoušků lačných po podpisu. Ale naštěstí naše komunita je rozumná a nechali mě se dostat dopředu s tím, že se pokusím aspoň Niela pozdržet pro pár podpisů při předávání dárků. Při čekání jsme se dohodli, že by jsme mohli Nielovi zazpívat Happy Birthday, když má 10.7. narozeniny. Když pánové vyšli z haly, strhla se lehká tlačenice, kdo uloví podpis. Chris, když nás viděl, raději okamžitě zmizel do auta a jako by tam ani nebyl. Nielovi jsem vrazil do ruky láhve s tím, že je to ten dárek od "Czech fans", o kterém jsem mu řekl den předem, když jsem si je odchytil před Puppem na jejich vycházce městem. "Oh, yes, I remember!" řekl a podepsal se mi na naší společnou fotku. Pak rozdal už opravdu jen pár podpisů, vím že někomu na plakát, který následně padl do prachu na parkovišti, zaklaply dveře a kluci zůstali uvnitř. Někdo začal zpívat naše dohodnuté Happy Birthday, přidali jsme se i my ostatní a myslím, že jsme Niela potěšili tak moc, že se o tom dneska zmínil na situ. Pak se auto s oběma pány rozjelo a zbyl po nich jen pár červených světel mizejících v dálce. Škoda, myslel jsem, že setkání bude delší. Jen by mě zajímalo, jestli si pánové dali Becherovku nebo jí nechali panu řidiči. A kdyby ne, tak pánové "Cheers!" a brzy nashledanou... |
fakt supr cteni,Dane
...uzasny koncert AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaah |
|
Návrat nahoru |
|
|
Tom Site Admin
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Paganel
|
|
Návrat nahoru |
|
|
martin
|
Zaslal: 7. červenec 2013 11:42 Předmět: |
|
|
Tou dobou v těch 21:45 už jsem byl někde vpředu a jak je vidět na fotce, tak to bohužel opravdu nedalo moc práce... _________________ Nejlepší zpěvačka je Sylvia Mason-James. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Paganel
|
Zaslal: 7. červenec 2013 14:16 Předmět: |
|
|
Já seděl někde blízko pod tímto mezipatrem - v sektoru 105, v 9. řadě, ale nějak se zde nevidím... Možná jsem si zrovna odskočil ... koupit modrou čepici. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Mr.Scully
|
Zaslal: 7. červenec 2013 15:08 Předmět: |
|
|
Paganel napsal: | ... záznam byl odstraněn. |
Ano, dva roky dávám na youtube záznamy koncertů světových hvězd bez problémů a pak jednou dám Pet Shop Boys a hned to musí někdo (asi nahrávací společnost) reportovat za porušení copyrightu a mám warning, to mi teda za to stálo |
|
Návrat nahoru |
|
|
svem
Založen: 29.5.2006 Příspěvky: 6 Bydliště: Kralupy nad Vltavou
|
Zaslal: 7. červenec 2013 18:27 Předmět: |
|
|
Mr.Scully napsal: | Paganel napsal: | ... záznam byl odstraněn. |
Ano, dva roky dávám na youtube záznamy koncertů světových hvězd bez problémů a pak jednou dám Pet Shop Boys a hned to musí někdo (asi nahrávací společnost) reportovat za porušení copyrightu a mám warning, to mi teda za to stálo |
-a zkusit to nahrát na Vimeo? Youtube pořád něco maže - kvalitní záznamy smažou a ten nepovedenej odpad na co se člověk ani nemůže podívat tam nechají......... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Tom Site Admin
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Prouza FOTO
|
Zaslal: 8. červenec 2013 18:48 Předmět: |
|
|
Nevíte někdo odkaz na rozhovor v čt, natočený před koncertem ? |
|
Návrat nahoru |
|
|
roxboy
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Paganel
|
Zaslal: 9. červenec 2013 8:33 Předmět: |
|
|
Tom napsal: |
Mimochodem, co to mělo být za ten ženský hlas strojově (teď myslím hlavně po obsahové stránce) překládající úvodní slovo? To měl být vtip (věděli, že je to špatně), nebo to mysleli vážně? |
Tento hlas použili i ve francouzštině (Francie) a ve španělštině (Jižní Amerika) ... těžko ale říct, zda to měli v těchto případech správně. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Paganel
|
Zaslal: 9. červenec 2013 9:33 Předmět: |
|
|
Paganel napsal: | Tom napsal: |
Mimochodem, co to mělo být za ten ženský hlas strojově (teď myslím hlavně po obsahové stránce) překládající úvodní slovo? To měl být vtip (věděli, že je to špatně), nebo to mysleli vážně? |
Tento hlas použili i ve francouzštině (Francie) a ve španělštině (Jižní Amerika) ... těžko ale říct, zda to měli v těchto případech správně. |
např. viz http://www.youtube.com/watch?v=1hPLvXpHk1I
od 10:21
nebo
http://www.youtube.com/watch?v=9msP1cDLi3s
od 7:39 |
|
Návrat nahoru |
|
|
mony
|
Zaslal: 15. červenec 2013 14:19 Předmět: |
|
|
A Tome, to jsi ty co jsi mel to DM tricko? jak jsme spolu mluvili pred Arenou jeste odpol.? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|