Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
fulin
|
Zaslal: 16. únor 2009 22:40 Předmět: PSB rarity |
|
|
Dostaly se mi ted do ruky nějaký zajímavosti od chlapců. Samozřejmě v mp3, ale jsou tam věci o kterých jsem ani nevěděl....
například - Fundamental - exclusive tracks and rares
- Minimal - CD maxi and rare traks (32 track)
- My girl - officially unreleased maxi
- Pop art in the mix
- Billingual - + rare tracks
- Very remixes
A plno dalších věcí. Kdyby někdo měl zájem ať se mi ozve na mail. _________________ ful |
|
Návrat nahoru |
|
|
jaro
|
Zaslal: 16. únor 2009 22:59 Předmět: Re: PSB rarity |
|
|
fulin napsal: | Dostaly se mi ted do ruky nějaký zajímavosti od chlapců. Samozřejmě v mp3, ale jsou tam věci o kterých jsem ani nevěděl....
například - Fundamental - exclusive tracks and rares
- Minimal - CD maxi and rare traks (32 track)
- My girl - officially unreleased maxi
- Pop art in the mix
- Billingual - + rare tracks
- Very remixes
A plno dalších věcí. Kdyby někdo měl zájem ať se mi ozve na mail. |
...momochodom: ten POP ART IN THE MIX - to bol odomňa dobrý nápad,nie ?
...s MINIMAL (rare tracks) som sa musel trochu viac potrápiť,pretože som musel vyselektovať tie naj remixy z mnohých....
...My Girl,Bilingual remixes,alebo Very remixes nie sú zase až tak raritné...
...no a Fundamental (exclusive tracks) - tak to je moja srdcovka,najviac som pyšný na to,že som sem zaradil God willing (rough mix) ....
....no a keby si mal záujem aj o ďaľšie zberateľské raritky viac-menej vôbec nie oficiálne,kľudne mi napíš ....
PS:momentálne som aktuálne zaradil Romantic & Cool Vol.2 |
|
Návrat nahoru |
|
|
fulin
|
Zaslal: 16. únor 2009 23:31 Předmět: |
|
|
Tak to jsi šikovnej kluk
Romantic & Cool Vol.2 tam mám taky...nebo taky ultra hot art disk four (rare edition), live Buenos Aires 2004 , ale to tebe neprekvapim _________________ ful |
|
Návrat nahoru |
|
|
jaro
|
Zaslal: 17. únor 2009 0:03 Předmět: |
|
|
....
...ale takisto dbám o to,aby sa aj oficiálne vecičky sem-tam "niekde" objavili a boli kompletné... viď napr. LIBERATION,alebo PANINARO 95 vo všetkých vydaniach....... aj toto si našiel ?
...na svoju obranu však musím podotknúť,že všetky oficiálne albumy a maxáče mám aj legálne zakúpené |
|
Návrat nahoru |
|
|
Tom Site Admin
|
Zaslal: 17. únor 2009 0:21 Předmět: |
|
|
Hm, jak můžete za PSB rarity označovat něco, co s nima má společnýho asi tolik jako sněhulák s červencem? _________________ It's time...
http://psb-atdeadofnight.net/cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
|
jaro
|
Zaslal: 17. únor 2009 0:28 Předmět: |
|
|
...tak napríklad Young Offender (Jam & Spoon Remix No. 2) z vynylu LIBERATION je celkom raritná vecička,nemyslíš Tom ?
..a na druhej strane ja na Slovensku môžem kľudne považovať každý maxáč od PSB za moju raritu,keďže s ich zaobstaraním je to tak ako to je.... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Tom Site Admin
|
Zaslal: 17. únor 2009 1:11 Předmět: |
|
|
jaro napsal: | ...tak napríklad Young Offender (Jam & Spoon Remix No. 2) z vynylu LIBERATION je celkom raritná vecička,nemyslíš Tom ? |
To je možný, a dál?
Já jen aby si případní nezasvěcení čtenáři nemysleli, že PSB maj ke každý skladbě 20 oficiálních remixů, neřku-li že oficiální jsou uvedené "kompilace"... _________________ It's time...
|
Návrat nahoru |
|
|
jaro
|
Zaslal: 17. únor 2009 9:28 Předmět: |
|
|
...ovkej,dám ti pokoj...
...tak-či tak,myslím si,že je lepšie mať aj 50 hocijakých remixov a kompilácii,bez ohľadu na ich legitímnosť,ako dva albumy od Britney .... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Tom Site Admin
|
Zaslal: 17. únor 2009 14:57 Předmět: |
|
|
jaro napsal: | 50 hocijakých remixov |
Jestli chceš, můžu Ti k samplům z Home And Dry nahrát xylofon, pokaždý jinej tón... _________________ It's time...
|
Návrat nahoru |
|
|
martin
|
Zaslal: 18. únor 2009 17:39 Předmět: |
|
|
Remixy jsou dobrý, ale mělo by být poznat, o jakou písničku jde. Zrovna včera jsem "zakopl" o CD singl Before se 6ti tracky. Jako poslední je tam Bonus dub. Což je remix, který se může použít na jakoukoli skladbu. A může ho použít kdokoli, včetně Britney... ( To zas dostanu vynadáno. ). _________________ Nejlepší zpěvačka je Sylvia Mason-James. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Tom Site Admin
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Kittyflip
|
Zaslal: 25. únor 2009 15:56 Předmět: Truck driver and his mate ... yeeeeeee |
|
|
Člověk si pořádně uvědomí co to vlastně rarita je až když třeba drží v rukou a kouká zblízká na desku Truck driver and his mate ) ) Vlastně bohatě stačí už Before. ouuu _________________ How much do you need?! |
|
Návrat nahoru |
|
|
jaro
|
Zaslal: 26. únor 2009 21:32 Předmět: |
|
|
...tak-či tak je jedno,či už vlastníš oficiálnu,alebo neoficiálnu raritu a nezáleží na tom,ako veľmi raritná vec to je.Podstatné je to,že z globálneho hľadiska je dobré,ak ich je od PSB dostatok.Svedčí to o tom,že je ešte stále o PSB solídny záujem a to je to,čo mňa osobne teší... |
|
Návrat nahoru |
|
|
jaro
|
Zaslal: 14. červenec 2011 15:10 Předmět: |
|
|
...nech robím čo robím ani za svet neviem identifikovať,či je to skutočne "robota" chalanov,alebo len nejaká fan prerábka :
http://www.youtube.com/watch?v=sRpz375WC0M#
...ale je to dobré _________________ I know enough's enough
and you're leaving
You've had enough time to decide
on your freedom
but I can still find some hope
to believe in love |
|
Návrat nahoru |
|
|
martin